SVI U ŠOKU! Reditelj Južnog vetra otkriva da li je Baća mrtav -  saopštio SUROVU ISTINU

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023, 19:25

SVI U ŠOKU! Reditelj "Južnog vetra" otkriva da li je Baća mrtav - saopštio SUROVU ISTINU

Non-stop ga pitaju, sada otkrio istinu.

Serija "Južni vetar-Ubrzanje" napravila je opštu pometnju među gledaocima, a na kraju sezoni mnogi se pitaju šta sledi dalje i šta se zapravo dogodilo na samom kraju.

Reditelj Miloš Avramović otkrio je da se treći deo neće zasnivati na tome što je Petar Maraš ušao u politiku, kao ni Baćina kriza.

Dvojica ortaka iz kraja našla su se na vrhu i postala vodeći narko-bosovi na Balkanu, ali njihov sunovrat je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neizbežan. U drugoj sezoni serije "Južni vetar: Na granici" put su nastavili silaznom putanjom, mnogi iz klana su ih napustili, ali tu nije kraj. Treći deo priče, koji će se snimati ove godine, doneće konačan rasplet popularne sage. Ono što je sigurno, "Južni vetar" nikud ne ide bez svog Baće.

- Naravno, Baća će biti i u nastavku, nema govora o njegovoj smrti. Videli smo da je upao u krizu, sve što im se desilo ga je oslabilo, ali mogu da vam kažem i umirim sve fanove "Južnog vetra" da se Baća vraća jači nego ikad - jasan je reditelj.

Avramović ne prestaje da dobija pitanja vezana za likove, a mnoge je zanimalo da zbog čega je Maraš prevario Sofiju sa Ruskinjom, kao i to kako je njegov otac Lazar preživeo. Isto tako, glavno pitane je bilo da li će Baća ostati živ, na šta je Miloš rekao da će ostati živ.

"Nije mi jasno, da li je Maraš prevario Sofiju?", glasilo je pitanje, na šta je Miloš odgovorio: "Ljut je na nju".

"Kako je Lazar preživeo", pitali su se ljubitelji serije.

"Bio je lakše ranjen. Ostalo je služba sredila", otkrio je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.