SVI U ŠOKU! Matora ŽESTOKO OPLELA po Kulićevoj: Svakakve ljude sam videla, ali ovakvu SEPTIČKU JAMU nikada!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 02:30

SVI U ŠOKU! Matora ŽESTOKO OPLELA po Kulićevoj: "Svakakve ljude sam videla, ali ovakvu SEPTIČKU JAMU nikada!"

Burna rasprava tokom nominacija!

Zadrugari večeras u Beloj kući, u okviru nominacija, biraju između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

- Znam da su pozdravi zabranjeni, ali samo hoću da kažem mami da je stalno sanjam! Miljanu nominujem, Zolu ostavljam jer ga najviše volim ovde - rekao je Vladimir Tomović.

- Što se tiče nominacija Zola me nikada nije uvredio, čak i kada sam bila sa Miljanom u konfliktu, sporečkali smo se samo kada sam delila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << budžet i lepo se slažemo. Što se tiče ove osobe, svakakva go*na sam upoznala, ali ovakvu septičku jamu nikada. Ovakav iz*et šaljem u izolaciju - rekla je Matora.

- Samo da čestitam mom dečku jedanaest meseci! Sada ću krenuti od Zole, on je od prvog dana sa mnom super, i komuniciramo samo kada me pita koliko ima sati, zanimljiv je i volim da pričam sa njim. A njih dvoje imaju bolestan odnos! Miljana je imala sukob sa Markom svako je ustao protiv nje, ali ja nisam ustala jer sam imala dobar odnos sa njom, spavala je i sa nama u krevetu, jer nije imala gde. Nakon sukoba sa Cveletom, teško da će biti kod nas u krevetu, ja nominujem Miljanu jer se svađala sa Cveletom zbog kupovine, a ko njega dira, dira i mene - rekla je Anja.

- Pre svega, Anja je prva rekla sve i ja joj čestitam i volim je najviše na svetu! Krećem od Zole, on je skroz okej dečko i stalno se zezamo, znate i sami da imam odlično mišljenje o njemu, ali mislim da bi trebao da se odvoji od Miljane, i da komentariše šta ima kao što i on mene savetuje. Vaš odnos je nešto što ne bih želeo da komentarišem, samo se odvoji od nje. Miljana je neko o kome mi se pogoršalo mišljenje, tako da mislim da je njeno ponašanje promenljivo, kao i to da ne znamo na čemu smo sa njom i indirektno nas sve proziva, ne mislim da je dobar čovek i nemam lepo mišljenje o njoj. Ja nominujem Miljanu - rekao je Cvele.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.