SVI SU MI SE PODSMEVALI - Ljupka Stević otvoreno o početku karijere: Evo šta ju je NAJVIŠE ZABOLELO

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 19:49

SVI SU MI SE PODSMEVALI - Ljupka Stević otvoreno o početku karijere: Evo šta ju je NAJVIŠE ZABOLELO

Nije joj bilo lako!

U ovonedeljnom izdanju emisije "Magazin In" voditeljka Sanja Marinković ugostila je  pevačice Ljupku Stević i Snežanu Berić, poznatiju kao Ekstra Nena, voditeljku TV Pink Mariju Egelju, direktorku Službenog glasnika i predsednicu Upravnog odbora Filmskog centra Srbije (FCS) Jelenu Trivan, glumicu Radu Đuričin i osnivača sajtova "Donesi.com" i "Sredime.com" Ivanu Zirojević.

Ljupka je sa svima podelila koliko joj je bilo teško 2015. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada je snimila duet sa Snup Dogom, a svi su je zbog toga ismejavali.

- Kada sam 2015. godine izbacila duet sa Snup Dogom, to je jedan svetski projekat, svi su poleteli da ismejavaju nešto za šta sam se ja pomučila i radila na tome dve godine. To me je zabolelo. Počeli su da se sprdaju na moj račun - ispričala je Ljupka Stević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.