SVI SU ČEKALI NJEN KOMENTAR! Evo šta KIJA misli o Luninom PEVANJU - bez dlake na jeziku REKLA... DRSKO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI SU ČEKALI NJEN KOMENTAR! Evo šta KIJA misli o Luninom PEVANJU - bez dlake na jeziku REKLA... DRSKO!

Večite suparnice!

Pobednica "Zadruge 1", Kija Kockar izbacuje uskoro novu pesmu. Međutim, u isto vreme singl izbacuje i blogerka Luna Đogani, koja počinje da se bavi pevanjem.

Kockareva je otkrila šta misli o tome što će i Đoganijeva zapoloviti u muzičke vode.

- Zaista ne bih ulazila u to, to je stvar publike. Mnogi drugi izvođači će takođe izbaciti. Ja ne vidim sebi konkurenciju u bilo kakvom smislu od bilo koga, ja gledam sebe - navela je Kristina, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a na pitanje u kakvom je odnosu sa pobednicom "Zadruge 2" i da li joj je čestitala, Kija je rekla:

- U kakvim smo odnosima? Glupo je da govorim na tu temu - rekla je pevačica.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Prešla preko SVEGA: Kija PODRŽALA Lunu Đogani!

Izvor: Svet, 15.Jul.2019, 15:29

Luna Đogani je izjavila da će, nakon pobede u Zadruzi, pokušati da započne pevačku karijeru.. . Ona uveliko na ovome radi, a Kristina Kija Kockar odlučila je da prokomentariše nekadašnju devojku svog nbivšeg muža Slobodana. Kija je pohvalila jednu od pesama koju Luna snima, koju je čula...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.