SVI STE ZABORAVILI KO JE DEJAN BIO PRE...! Samo TRI DANA pred SUPERFINALE Zadruge, Dragojević RASKRINKAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2022, 20:41

"SVI STE ZABORAVILI KO JE DEJAN BIO PRE...!" Samo TRI DANA pred SUPERFINALE Zadruge, Dragojević RASKRINKAN

"Svi ste zaboravili, kakav je bio prema ljudima dok je bio sa Dalilom!"

Samo tri dana pred veliko superfinale "Zadruge 5", za Srbija Danas se oglasila Emilija Velemir, bivša rijaliti učesnica, koja je sa nama podelila nepoznate detalje iz Bele kuće.

Kako je navela, ona smatra da su se mnogi zadrugari zavozali, kao i da igraju igru, a potom nam je otkrila za koga smatra da će biti pobednik pete sezone.

- Mislim da će večeras ispasti Zola, MC Alex i Mimasss >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obavezno, jer preko Gruje opstaje tamo.

- Što se tiče plasmana za prvih pet mesta, osećam da ce biti Dejan, Sandra Rešić, Stefan Karić, Miki i možda Dalila mogli biti u prvih par mesta. Favoriti za pobedu su mi Sandra Rešić, Miki i Gruja, koji je pre svega dobar čovek, to što je uradio ženi nije lepo, ali svi mi pravimo greške u životu.

- Smatram da je Dejan previše isfavorizovan, svi ste zaboravili, kakav je bio prema ljudima dok je bio sa Dalilom, pamtite samo Dejana, koji je jadan, bedan, ostavljen.. I Gruji se raspao brak pri tom je uradio goru stvar, on ima dve ćerke.. Ne mogu da verujem da je Irma pobegla još sam u čudu. Srećno svima!

Glasajte za Vaše favorite ! - rekla je Ema, a onda smo je upitali zašto toliko brani Gruju, kada ga sv osuđuju, budući da su bili bliski tokom rijalitija, ali da li je tu bilo nečeg više od prijateljstva zadrugarskog:

- Bolje da sam ja smuvala Gruju nego Mima - semajla se Ema, pa nastavila:

- Igrali smo na jednoj žurki na samom početku, dolazila su mi pitanja za njega, pa i Karić me je pitao, ali ja nisam tu htela ništa, jer prosto, čovek je bio oženjen. Videćemo se svakako nakon Zadruge, da li će biti nešto... Ja sam svakako sa njegovom sestrom u kontaktu, možda uradimo i duet, to bi bilo sjajno - zaključila je Velemirova za Srbija Danas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.