SVI SMO BESNI! Istaknuti učesnik Parova otvoreno progovorio o USLOVIMA u rijalitiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2017, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI SMO BESNI! Istaknuti učesnik "Parova" otvoreno progovorio o USLOVIMA u rijalitiju

Sve je rekao...

Rijalti programi "Parovi" poznat je po brojnim raspravam i neslaganjima učesnika u ovom šou programu.

Ovog jutra gledaoci najpopularnijeg zabavno humorističkog programa u reginu imaju prilike da prate jutarnje ćaskanje sa voditeljima Bogoljubom Mitićem Đošom i Ivanom Šašić.

Takmičari trenutno raspravljaju o nekim ključnim stvarima, o kojih zavisi mir u kući, a Dejan Stanković Kralj tvrdi da zna šta je pravi razlog brojnih nesuglasica:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Zaista sam pozitivno iznenađen uslovima u rijalitiju. Produkcija se zaista trudi da izađe u susret svim takmilarima. Prezadovoljan sam kako izgleda kuća i koliko je čisto, imamo bukvalno sve. Obično se kaže da se ljudi ne svađaju kada imaju sve i kada im ne manjka novca. Evo nama nista ne nedostaje, a opet se svađamo. Šta bi bilo tek da nemamo novca, mogu samo da zamislim. Moj zaključak je da smo mi besni - objasnio je Kralj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.