SVI SE PITAJU ZAŠTO ZADRUGA 7 NOSI NAZIV ELITA: Članica produkcije sada razvezala jezik o rijalitiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 22:37

SVI SE PITAJU ZAŠTO "ZADRUGA 7" NOSI NAZIV "ELITA": Članica produkcije sada razvezala jezik o rijalitiju!

Detalji isplivali u javnost!

Nakon objavljivanja vesti o sedmoj sezoni rijalitija "Zadruga", koja će nositi ime "Elita", oglasila se voditeljka Ivana Šopić, koja je otkrila šta očekuje od ovog projekta.

Kako je Ivana istakla, sigurna je da publiku čeka spektakl, kao i da će produkcija ispuniti želje i očekivanja vernog auditorijuma.

- Mogu da primetim da je interesovanje za "Zadrugu 7" veće nego bilo koje interesovanje za prethodne "Zadruge". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gledaoci postavljaju puno pitanja, da li "Zadruga 7" nosi naziv "Elita" zbog možda elitnog ambijenta koji će biti u prostorijama u Šimanovcima ili zbog elitnih učesnika ili će "Zadruga" sama po sebi biti elitna jer će u njoj učestvovati najbolji igrači koji su obeležili "Zadruge". Sigurna sam da čelnici televizije Pink spremaju jedan spektakl, koji će bez teksta da ostavi i nas, koji smo na sve spremni i koji očekujemo bukvalno sve. Koliko mogu da namirišem ovo je nešto što će nikog neće ostaviti ravnodušnim i mislim da niko od nas nije spreman na ono što nas čeka, a u tome je i čar - rekla je Ivana, pa dodala:

- Od "Zadruge 7 - Elita" očekujem da tamo elitno bude sve i mislim da je ovo ono što je trebalo gledaocima i ovo je ono što su tražili. Ljudi koji rade na projektu oslušuju želje gledalaca i mislim da će dobiti baš ono što žele, čak i preko toga. Vrlo sam uzbuđena i mislim da je ovo spektakl koji nikad nije nigde zabeležen i drago mi je što ću biti deo njega. Mislim da niko nije spreman na ono što nas čeka! Elita će da pokori sve pred sobom i izdominira u svom, elitnom stilu - rekla je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.