SVI JOJ SE SMEJU - NAŠA VODITELJKA NAPRAVILA LAPSUS U EMISIJI! Pokušala da se izvuče, ali je bilo kasno

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 16:32

SVI JOJ SE SMEJU - NAŠA VODITELJKA NAPRAVILA LAPSUS U EMISIJI! Pokušala da se izvuče, ali je bilo kasno

Presmešno!

U ovonedeljnoj emisiji "Zvezde Granda Specijal" voditeljki Sanji Kužet se omakao lapsus koji je sve nasmejao do suza.

Naime, tokom kviza u kom učestvuju gosti emisije, jedno od ptanja bilo je da se nastavi stih pesme Željka Šašića "Gori more, tope se planine", a nakon tačnog odgovora Sanjin kolega Siniša Medić upitao je da li joj se svidela ova numera.

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet) on May 29, 2020 at 6:19am PDT

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << O, pa da. Ja sam se istopila k'o more, k'o slanina - rekla je Sanja, a potom su svi u studiju prasnili u smeh.

- Slanina? Gori more, tope se slanine - našalio se Medić pevajući Šašićev hit, a kad je skontala šta je rekla i sama voditeljka je počela da se smeje.

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet) on Oct 17, 2020 at 2:10pm PDT

- Pa slanina se topi. Šta hoćeš? Da je bar neko opeva u pesmi- s osmehom je odgovorila Kužet pokušavajući da se izvuče, a njena koleginica Vesna Milanović dodala je da je očigledno umor učinio svoje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.