SVI DETALJI VERIDBE! Gudelj iskeširao 20.000 evra za Anastasijin prsten - evo gde će biti svadba i da li će mlada promeniti prezime

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 08:45

SVI DETALJI VERIDBE! Gudelj iskeširao 20.000 evra za Anastasijin prsten - evo gde će biti svadba i da li će mlada promeniti prezime

Jedva čekaju da svoju ljubav krunišu brakom!

Fudbaler Nemanja Gudelj zaprosio je Cecinu ćerku Anastasiju Ražnatović, a ona je odmah rekla "da".

Snimak je objavljen na Instagramu i čestitke su odmah krenule da pristižu sa svih strana. Sada su se saznali svi detalji ovog romantičnog čina.

- Anastasija nije očekivala da će naizgled obična večera na Ibici biti noć koju će pamtiti celog života. Nemanja je sve tajno organizovao i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imao je ogromnu tremu kako će sve da ispadne. Potrudio se da sve bude romantično, sa mnogo cveća i balona. U jednom trenutku tokom večere pitao ju je da se uda za njega, Tasa je, naravno, pristala, zagrlila ga i suze radosnice su potekle! Tada je počeo vatromet, a sve te trenutke zabeležio je i snimatelj kojeg je Nemanja angažovao - kaže izvor i dodaje da se sve odigralo još pre mesec dana, ali su njih dvoje rešili da o tome ćute!

Još tada je mlada pevačica objavila fotografiju sa veridbe, ali nije želela da otkrije da je zaprošena, već je samo napisala: "Romantična večera sa mojom bubom", kako inače zove svog dečka.

Kako prenose domaći mediji, pevačica je rešila da uzme Nemanjino prezime.

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

- Još nisu odredili datum svadbe, ali će to sigurno biti sledeći korak. Oni već funkcionišu kao da su u braku, žive zajedno u Španiji i Anastasija je nedavno dobila njihove papire, tako da će svadbeno veselje verovatno biti tamo. Sada je već sigurno da će Tasa uzeti njegovo prezime! Nemanja se oduševio kad mu je to rekla i već je oslovljava sa "gospođa Gudelj" - priča izvor.

Anastasija i Nemanja su objavili snimak veridbe na svojim društvenim mrežama. Gudelj je u opisu videa napisao "AG", dok je Ražnatovićeva dodala "Novo poglavlje u životu!"

A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

Nemanja nije štedeo kada je prsten u pitanju. On je iskeširao 20.000 evra za prsten od belog zlata sa dijamantom. Najbolji prijatelj, Rašid, mu je pomogao da izabere najlepši prsten u zlatari.

- Ona je odmah posle veridbe pozvala Cecu, koja je vrisnula od sreće. Potom je pozvala brata Veljka, koji je čestitao Tasi, a budućem zetu je rekao da mu "čuva i pazi sestru celog života". Svi su srećni, a najviše Tasa i Nemanja jer su iza sebe ostavili težak period. Anastasija je početkom godine izgubila devojčicu u četvrtom mesecu trudnoće i dugo joj je trebalo da se oporavi... - priča izvor za "Informer".

Pogledajte u nastavku kako je izgledala veridba:

A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.