SVI DETALJI RASKIDA! Evo zašto je PUKLA VEZA Mićalovićeve i BIZNISMENA, oglasila se - Nikada nisam volela...

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 22:52

SVI DETALJI RASKIDA! Evo zašto je PUKLA VEZA Mićalovićeve i BIZNISMENA, oglasila se - Nikada nisam volela...

Ne voli da joj život bude na tacni

Naša poznata glumica Dragana Mićalović (30) raskinula je sa biznismenom Stevanom Purićem (33), uprkos navodima da su za ovo proleće planirali venčanje.

Oni su se, navodno, sporazumno rastali krajem marta, ali se njihov raskid nije završio burno, pa su ostali u prijateljskim odnosima.

Glavni razlog prekida veze je taj što Dragana nije mogla da posveti svoju pažnju Stevanu koliko je on to želeo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer je u poslednje vreme odlučila da bude u potpunosti fokusirana na karijeru, dok je on hteo brak i decu.

Kada mu je saopštila da ona još uvek nije spremna na taj korak, kako izvor priča, oni su navodno seli i porazgovarali i dogovorili se da svako ide na svoju stranu.

Imaju različite poglede na to u kom pravcu žele da se njihova ljubav dalje razvija, pa su shvatili da je za njih najbolje da se raziđu i da ostanu prijatelji, priča sagovornik.

U poslednje vreme se nisu pojavljivali zajedno u javnosti, što je ulilo crva sumnje.

A post shared by Dragana Mićalović (@hipokampelefentokamela)

Sve ove navode Dragana nije želela da komentariše.

- Nemam komentar. Nikada nisam volela da pričam o svom privatnom životu, pa to neću raditi ni sada - rekla je glumica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.