SVI ČEKAJU DA VIDE ŠTA ĆE BITI S LUNOM: Oglasio se Marko na Insta! Jedni ga PSUJU, drugi veličaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2019, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI ČEKAJU DA VIDE ŠTA ĆE BITI S LUNOM: Oglasio se Marko na Insta! Jedni ga PSUJU, drugi veličaju

Četiri reči - uz rakete.

Marko Miljković je u sinoćnjem finalu rijalitija "Zadruga 2" iznenadio mnoge zauzevši drugo mesto u konačnom plasmanu iza Lune Đogani. Dobio je auto i nagradu, dobio je visoko mesto, ali je izgubio ljubav koju je imao gotovo čitav rijaliti - on i blogerka su se posvađali samo dan pred superfinale.

Miljković je raskidom tao na žulj Luninim fanovima, ali su ga zato mnogi ipak podržali - osvojio je nešto više od 15 odsto SMS glasova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
On se posle burne noći (bolje reći jutra) oglasio i na Instagramu. Njegova prva objava posle desetomesečne pauze bila je zahvalnica svima koji su ga podržavali. Iako mnoge interesuje šta će biti s njim i Lunom, on o tome nije reč rekao.

🚀🚀🚀

Објава коју дели Marko Miljkovic (@marko.miljkovic) дана 7. Јул 2019. у 12:44 PDT

- Ljudi, hvala do neba - poručio je Marko u objavi uz emotikone u obliku rakete. U komentarima ga jedni hvale i veličaju, a drugi psuju i vređaju zbog raskida. Kako god, on je uspeo da animira veliki broj ljudi da glasaju za njega u "Zadruzi 2". A da li je veza između njega i Đoganijeve zaista okončana, ostaje nam da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.