SVI BRUJE O OVOM POTEZU ALEKS NIKOLIĆ: Proganja Cara, isplivali dokazi - u sve umešala i njegovog druga?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2023, 20:48

SVI BRUJE O OVOM POTEZU ALEKS NIKOLIĆ: Proganja Cara, isplivali dokazi - u sve umešala i njegovog druga?!

Moli za drugu šansu?

Pobednica rijaliti programa "Zadruga 6", Aleksandra Nikolić ne prestaje da se ponižava ni nakon završetka rijalitija, pa je tako više puta naglasila da ne prihvata raskid sa Filipom Carem, iako je on već doneo odluku, pa je otpratio sa Instagrama i obrisao sve zajedničke fotografije.

Nikolićeva nastavlja da moli za drugu šansu, pa tako pokušava da ostvari kontakt i sa njegovim najboljim prijateljem, Brunom Uremovićem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << , koji je non-stop sa Filipom i zadrugar najviše ceni njegovo mišljenje.

Ona, po svemu sudeći, nastavlja da moli za drugu šansu, pa tako pokušava da ostvari kontakt i sa njegovim najboljim prijateljem, Brunom Uremovićem, koji je često sa Filipom.

Nikolićeva je zapratila Bruna preko Instagrama, kako bi očigledno imala uvid u Filipov život, s obzirom na to da su Bruno i Car gotovo stalno zajedno, dok ju je on - potpuno iskulirao.

Kako je pobednica izjavila: "Za raskid je potrebno dvoje, a ovo je samo Filip odlučio", čini se da Car ne može da se otkači od Aleksandre, koja pošto-poto želi obećan brak.

Podsetimo, sinoć tokom emisije "Narod pita" Aleksandra je vodila telefonski razgovor sa Carem i žalila mu se na brojne uvrede, dok joj je on držao predavanje, pokušavajući da prekine vezu što pre.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.