SVET saznaje: Ana Marija u ponedeljak u policiji daje izjavu da se pridružuje krivičnom gonjenju Vlade!

Izvor: Svet, 05.Mar.2015, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVET saznaje: Ana Marija u ponedeljak u policiji daje izjavu da se pridružuje krivičnom gonjenju Vlade!

Iako je nekoliko puta izjavila da neće procesuirati svog bivšeg verenika Vladimira Stanojevića zbog fizičkih povreda koje joj je naneo, u proteklih nekoliko dana Ana Marija Žujović promenila je mišljenje. Nakon kosultacije sa Vesnom Stanojević iz Sigurne kuće, zaključila je da je njena dužnost da se pridruži krivičnom gonjenju voditelja TV Pink.
Kako Svet saznaje, ona će u ponedeljak u stanici MUP-a u Bulevaru despota Stefana u pratnji advokata dati izjavu da se pridružuje krivičnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << gonjenju Stanojevića i priložiće medicinsku dokumentaciju o fizičkim povredama.
Osim toga, Žujovićeva pokreće i privatnu tužbu protiv Vlade.
Autor: Dragan D. Kecman
Foto: Facebook

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.