SVET paparaco! Mia Borisavljević se češlja PETARDOM!

Izvor: Svet, 21.Maj.2020, 13:16

SVET paparaco! Mia Borisavljević se češlja PETARDOM!

Mia Borisavljević je lepotica prva liga, ali to ne znači da sme da se češlja petardom kad misli da je niko neće videti i prepoznati.
MIA VIŠE VERUJE BOJANU, NEGO OGLEDALU! Ali, njen nevenčani suprug Bojan Grujić se ne buni. A Mia Borisavljević kaže da joj je njegov sud merodavniji od ogledala.

Oni se ne razdvajaju ni kad rade, ni u dokolici… Kako vidimo, pipkaju se i na javnom mestu.

Izgleda da se Bojan opustio, pošto se Mia šali da bi kao kip stajao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pet godina, da se ona nije bacila na njega.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Marka stiže osveta: Gastoz dolazi sa prstenom da VERI LUNU! Starleta preti: Breni ću uništiti brak! KIJA u bolnici, sumnjaju na tumor! Popović u opasnosti!
PROČITAJTE JOŠ: Seka Aleksić RAZOTKRIVANJE! Prvi muž ZATVORENIK, napustila ga posle OPTUŽBE!
PROČITAJTE JOŠ: Anabela OSTAVLJENA! Andrej Atijas RAZOČARAN njenim ponašanjem!
SVETRAJKO RISTIĆ / SVET
The post SVET paparaco! Mia Borisavljević se češlja PETARDOM! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.