SVET otkiva! Jelena Jovanović izvređala Ana Mariju: “Ko je sad pa ova?”

Izvor: Scandal.rs, 01.Apr.2015, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVET otkiva! Jelena Jovanović izvređala Ana Mariju: “Ko je sad pa ova?”

Ana Marija iskulirala farmerku, nije htela ni da se upozna sa pevačicom iako je sedela tik do nje!

Na otvaranju kazina Admiral pevačica i zvezda rijalitja Farma, Jelena Jovanović, ostala je u šoku kada je shvatila da je Ana Marija Žujović, zvezda rijalitija Ženu bije Adil nije, potpuno bacila u zasenak. Kada se fitnes instruktorka pojavila na vratima, a novinari i fotoreporteri poleteli ka njoj, zbunjena Jelena pitala je druga ko je ta devojka >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << koju svi slikaju.

Sve dok se nije pojavila Ana Marija, pevačica je bila zvezda večeri, što joj je vidno laskalo, ali kada je Žujovićeva ušla u kazino i smestila se baš za Jelenin sto, tik do nje, atmosfera je postala veoma napeta. Oduševljena blicevima fotoaparata, Ana Marija se nije ni osvrnula na Jelenu, a kamoli se pozdravila ili upoznala sa njom. Vidno iznervirana, Jovanovićeva je kiselo prokomentarisala da je očigledno za nju i dalje nepoznata devojka megapopularna i kiselo se nasmejala.

Do kraja večeri njih dve nisu ostvarile nikakav kontakt iako su stajale jedna uz drugu, ali nisu se libile da se s vremena na vreme odmere od glave do pete. Jelena Jovanović već neko vreme je u medijskoj ilegali, a nije se čak oglašavala ni na nedavne oštre prozivke bivšeg saradnika (neki kažu i ljubavnika) Bogoljuba Mitića Đoše. Takvu priliku da se digne medijska prašina Ana Marija svakako ne bi propustila jer zna da nema slave koju ne treba podgrevati. Jelena to očito još nije ukapirala.

OSTATAK TEKSTA PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD SREDE, 1. APRILA

ZABRANJENO JE PRENOŠENJE CELOG ILI DELA TEKSTA KAO I FOTOGRAFIJA BEZ PISMENE DOZVOLE AUTORA!

Tekst: Milan Milošević

Foto: Vladimir Lukić

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.