SVET na licu mesta: Kristijan sa ženom proslavlja 46. rođendan u Kraljevu! (foto)

Izvor: Svet, 30.Nov.2015, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVET na licu mesta: Kristijan sa ženom proslavlja 46. rođendan u Kraljevu! (foto)

Uprkos brojnim bračnim problemima Kristijan Golubović uspeo je da ubedi svoju suprugu Ivanu da joj je bio veran i da je dobar muž.


U Kraljevu se trenutno održava velika rođendanska žurka u jednom tamošnjem noćnom klubu. Golubović je okupio prijatelje, medije, a nijednog trenutka nije se odvajao od svoje supruge.

Od prijatelja sa “Farme” tu je Zvezdan Anđić sa suprugom Tinom Ivanović. Iako je najavljena, Jelena >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Milošević Balerina se nije pojavila.
Kristijanova žena, Ivana, četiri puta je naručivala pesmu “Original” Nataše Bekvalac i pevala Kristijanu Mili moj, svaka kopija bi da bude kao original, očigledno misleći na Staniju i Balerinu.

Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Kristijan proslavio rođendan u društvu supruge i bivšeg farmera!

Izvor: Blic, 30.Nov.2015

Kristijan Golubović u nedelju uveče proslavio je svoj 46. rođendan u jednom klubu u Kraljevu...Iako su svi farmeri bili pozvani, jedino se pojavio Zvezdan Anđić...Kristijanov sin Lazar nije skidao osmeh sa lica, dok je supruga Ivana đuskala sve vreme...Kristijan je  od fanova na poklon dobio tortu,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.