SVET IM SE SRUŠIO?! Ivana i Bane zajedno JECALI OD PLAČA, a onda je on OSTAVIO SAMU: Raskid? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2020, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVET IM SE SRUŠIO?! Ivana i Bane zajedno JECALI OD PLAČA, a onda je on OSTAVIO SAMU: Raskid? (VIDEO)

Ništa nije rešeno.

Zadrugari Bane Čolak i Ivana Krunić proveli su sate u hotelu raspravljajući se zbog svega što im se za njen rođendan izdešavalo.

Ivana je čak došla do tačke raskida, međutim Bane se trudio svim snagama da je odgovori od toga.

On ju je dugo ubeđivao da on nije osoba kakvim ga predstavljaju, a ona je nepomično stajala razmišljajući da li da se prepusti emocijama ili da posluša roditelje i prijatelje.

- Za mene si >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od večeras umrla, a ništa ti loše ne želim. Sve što si mi se poverila ostaće između nas, znam da ti to nikada nećeš nikom pričati - rekao je Bane.

- Znam, ja ni pod najvećim pritiskom ne odajem - rekla je Ivana.

- Mene boli uvo za sve, kunem ti se da ja nisam ono što ljudi pričaju. Ja nisam onakav kako izgleda, ti to znaš - pravdao se Čolak.

Bane je briznuo u plač kada mu se Ivana približila na vratima, a onda su jedno drugom pali u zagrljaj toliko snažno da je izgledalo kao da im se svet ruši pod nogama.

On je posle višečasovnog pokušaja da je vrati odlučio da napusti hotel, a ona je ostala sama, uplakana i tužna.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: "ONA JE ISFRUSTRIRANA" Vuk Mob odgovorio na prozivke Natalije Trik Fx! "Hvala joj što me je napravila" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.