SVEŠTENIK GA SILOVAO KAD JE IMAO 13 GODINA! Glumca optužuju za KANIBALIZAM, a on oktrio OKIDAČ ovim sklonostima

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023, 15:44

SVEŠTENIK GA SILOVAO KAD JE IMAO 13 GODINA! Glumca optužuju za KANIBALIZAM, a on oktrio OKIDAČ ovim sklonostima

Glumac je otkrio kada je prepoznao kod sebe sklonosti ka fetišima i BDSM-u.

Popularni glumac Armi Hamer, 2021. godine dospeo je u sam centar medijskog zbivanja kada su svetlost dana ugledale navodne SMS poruke, koje je slao ženama, a koje su izuzetno eksplicitne i jezive sadržine, gde je iskazao svoje kanibalističke fantazije i fetiše.

Pored toga, pristiglo je i nekoliko optužbi za nasilno ponašanje nad ženama. U jednom intervjuu koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dao za Er Mail, progovorio je o svim ovim navodima, kao i korenu njegovih fetiša i BDSM sklonosti.

Sve je počelo kada je kao tinejdžer bio s*ksualno zlostavljan. Istakao je, kako se sklonost ka BDSM probudila nakon što ga je sveštenik (evanđelistički pastor) napastvovao, kada je imao svega 13 godina.

- Ono što je to učinilo za mene je da je uveo s*ksualnost u moj život na način koji je bio potpuno van moje kontrole. Bio sam nemoćan u toj situaciji. Nisam mogao ništa u toj situaciji. S*ksualnost mi je predstavljena na zastrašujući način gde nisam imao kontrolu. Tada su moji interesi bili, želim da imam kontrolu nad situacijom, s*ksualno - istakao je Hamer.

Armi je priznao da je "dinamika moći bila isključena" i priznao da je bio "milion odsto" emocionalno uvredljiv prema svojim partnerkama.

Imao bih ove mlađe žene u srednjim dvadesetim, a ja sam u svojim tridesetim. U to vreme sam bio uspešan glumac. Mogle su da budu srećne što su samo bile sa mnom i pristale bi na stvari za koje možda inače nekome ne bi rekle "da". To je neravnoteža moći u situaciji - podvukao je glumac.

Iako negira bilo kakve krivične radnje, Armi priznaje da je imao "svoje bubice" i da je proveo dosta vremena radeći na sebi.

Ovde sam da priznam svoje greške, da preuzmem odgovornost za činjenicu da sam bio kreten, da sam bio sebičan, da sam koristio ljude da se osećam bolje, a kada bih završio, nastavio sam dalje - rekao je Armi.

- Sada sam zdravija, srećnija i uravnoteženija osoba. Mogu da budem tu za svoje dvoje dece na način na koji nikada nisam bio. Zaista sam zahvalan za svoj život i moj oporavak i sve. Ne bih se vratio i poništio sve što mi se dogodilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.