SVESNA SAM KO SAM I ŠTA SAM Zadrugarka otkrila ZAŠTO bi BAŠ ONA trebalo da pobedi u Zadruzi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 15:30

"SVESNA SAM KO SAM I ŠTA SAM" Zadrugarka otkrila ZAŠTO bi BAŠ ONA trebalo da pobedi u Zadruzi (VIDEO)

Bez lažne skromnosti!

Nakon Lepog Miće u studio radio-emisije "Sprrrdnja" stigla je i Miroslava Mima Živković.

- Mima, ti si jedna od učesnica koja je bezveze došla do finala, nadamo se i do superfinala. Eto, pričaj nam malo o svom učešću u rijalitiju - pitao je Karić svoju gošću.

- Zadovoljna sam jer sam uvek bila iskrena i uvek sam rekla ono što mislim. Što se mene lično tiče, ponosna sam na sebe jer izlazim pdignute glave. Mislim da sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za 10 meseci sve pokazala, i svoju lepu i svoju lošu stranu. Od početka su me potcenili, ne znaju ni ko sam, ni sa kim se družim, ni gde sam bila. Potcenili su me. Ovde su neke osobe isticale, poznaju ovog, onog. Ali ja sam skromna, ćutala sam. Mislim da sam pokazala da ne trebaju devojke da imaju komplekse - rekla je Mima.

- Mislim da sam ovde bukvalno došla sebi. Nisam bila svesna svega i toga šta je u meni. Puno sam radila i samo mi je posao bio na prvom mestu. Iskreno, i ja se pitam zašto mene ljudi podržavaju. Smatram da su onih 95% glasova procenti svih majki. Verovatno je zbog toga narod glasao, ja sam svesna ko sam i šta sam i svesna sam svojih kvaliteta. Porodico moja, nemojte da brinete, svesna sam da sam možda i najnormalnija u "Zadruzi". Sigurna sam da sam poslala nekoliko kvalitetnih poruka odavde - odgovorila je Mima i dodala zašto bi trebalo da pobedi:

- Trebalo bi da pobedim ja da bih imala da plaćam struju do kraja života, da to prebrinem.- rekla je ona.

- Koji je tvoj najsrećniji trenutak u "Zadruzi" - pitali su je voditelji.

- Najsrećniji trenutak kad sam ugledala sestru da ide ka vratima Zadruge, pa mamu, pa Mišu i Ozrena - rekla je Živkovićeva.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.