ŠVERCOVALA JE SVOJE TELO! Dejan osuo vatru po Aleks Nikolić, nikad mučnije i teže reči joj nije uputio

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 14:41

"ŠVERCOVALA JE SVOJE TELO!" Dejan osuo vatru po Aleks Nikolić, nikad mučnije i teže reči joj nije uputio

Bez milosti jer mu je dirala veru.

Aleksandra Aleks Nikolić je sinoć gostovala kod Ivane Šopić i žestokim rečima je potkačila svog bivšeg dečka Dejana Dragojevića koji ju je javno ostavio neposredno pre nego što je ušla u vezu sa Filipom Carem. Car joj je neposredno pre finala stavio prsten na ruku i verio je.

Ona je indirektno potkačila Dejana i njegov prelazak u Islam.

Naime, jedan gledalac ju je pitao kako je ona pomogla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dejanu ako mu je, kako gledalac tvrdi, zabila nož u leđa.

- Mislim da je bolje da iskeno kažem, nego da ga lažem, a gajim emocije prema nekome drugom. Ja nisam prodala veru za večeru, šta da kažem. Ja sam verena devojka, uskoro svadba, gledaćete i to - poručila je Aleks.

Dejana su ove reči očigledno pogodile te je odlučio da joj se obrati preko svog Instagram naloga

- Bar nisam prodao telo za porciju ćevapa upola s lukom i ne tetoviram verske stvari po sebi po kojima će neko da urinira za papir obojen u ljubičasto. Tim ljudima je zabranjen ulaz u Islamske zemlje ne zbog šverca, tkanine i robe, nego zbog šverca robe i tela svog. Narod pita je sinoć bio posvećen veri i meni. Ako je dozvoljeno da se priča o veri, što onda pobednici nije dozvoljeno da priča o kriminalnim radnjama sa najvećim klanom i o najvećem suđenju u kom se spominje. Narod je trebalo da okrene 192, da pitaju.

A odna je usledilo još:

- Pobednica se komentariše jedino uz ostale zadrugare, da se komentariše po svom liku i delu, sigurno bi emisija bila prekinuta na pola i nastavak bi bio u vestima. Ja sam Zodijak Zijad Dragojević, ne igrajte se sa mnom, sve vam je dozvoljeno, osim da mi komentarišete veru i Jovanu. Tu vadim mač. Ja sam transparentan i kao Zijad i kao Dejan, i u Džamiji sam i u Hramu sam, mogu biti i u policiji, i na sudu - rekao je Dejan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"SA 14 GODINA JE UŠLA U PROSTITUCIJU SA STARIM LJUDIMA!" Kristijan opleo po Aleks, pa OVO poručio PRODUKCIJI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023

Ljute optužbe!..Aleksandra Nikolić, pobednica "Zadruge6" je sinoć gostovala kod Ivane Šopić i žestokim rečima je potkačila svog bivšeg dečka Dejana Dragojevića koji ju je javno ostavio neposredno pre nego što je ušla u vezu sa Filipom Carem. ..Car joj je neposredno pre finala stavio prsten...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.