Izvor: Scandal.rs, 30.Jul.2019, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVEGA JOJ JE PREKO GLAVE: Rada rešila da NAPUSTI SRBIJU! Ostavlja Harisa i odlazi daleko!

Iako se, prema sopstvenom priznanju, povukla iz medija dok ne bude imala pravi povod da se pojavi u njima, odnosno nove pesme, Rada Manojlović neprestano krasi naslovnice tabloida. Upravo zbog toga, ali i novonastalih prozivki, pevačica je navodno rešila da se osami. – Počev od Harisa Berkovića, sa kojim je stalno rastavljaju, pa sve do The post SVEGA JOJ JE PREKO GLAVE: Rada rešila da NAPUSTI SRBIJU! Ostavlja Harisa i odlazi daleko! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Momci Rade Manojlović, nekad i sad! (foto)

Izvor: Svet, 31.Jul.2019, 15:32

Na samom početku karijere atraktivna pevačica Rada Manojlović bila je u vezi sa svojim kolegom Milanom Stankovićem.. Očigledno je da se njen ukus menjao vremenom, što se vidi i po njenim momcima.. . Sa pevača je prešla na kontraverznog biznismena Dušana Draču, a potom se opet odlučila za svog...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.