SVEDOČENJE KOMŠIJE: Video sam da HITNA POMOĆ ulazi u njegov stan Otkrio detalje Sašine borbe za život

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 09:53

SVEDOČENJE KOMŠIJE: "Video sam da HITNA POMOĆ ulazi u njegov stan" Otkrio detalje Sašine borbe za život

Ovako je bilo suđeno, izgleda...

Vest o smrti jednog od naših najuspešnijih kreatora Saše Vidića potresla je čitavu javnost, a brojne javne ličnosti opraštale su se juče tokom celog dana od prijatelja i saradnika putem društvenih mreža.

Njegova smrt je prilično obavijena velom misterije, najviše zbog svega onoga što je prethodilo njegovom odlasku, jer se pisalo kako je odbijao medicinsku pomoć. Sada se putem društvenih mreža oglasio i njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komšija, koji je svedočio dolasku hitne pomoći.

- Bio mi je komšija. Pre nekoliko meseci je uspeo da se izvuče, ali je posle toga bio kao starac od 90 godina. Juče sa terase vidim da Hitna pomoć dolazi do njegovog stana, ovaj put nije uspeo. Ne znam šta drugi misle o njemu, ali je on meni bio ok lik, poprilično lud i blesav, ali je bio ok  - napisao je on na društvenoj mreži Twitter.

Podsetimo, srpski kreator i stilista Saša Vidić preminuo je u 52. godini u godini u KBC Bežanijska kosa, gde je primljen u teškom stanju, prema pisanjima medija, imao je početnu fazu sepse i bio je priključen na respirator.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.