SVE VREME JE KRILA DA JE U DRUGOM STANJU?! Anita konačno pokazala TRUDNIČKI STOMAK, Matora sija od SREĆE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 21:38

SVE VREME JE KRILA DA JE U DRUGOM STANJU?! Anita konačno pokazala TRUDNIČKI STOMAK, Matora sija od SREĆE

Verene zadrugarke iznenadile javnost, nikome nije jasno o čemu se radi!

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora započele su svoju ljubav u rijalitiju "Zadruga 6". Iako su svi mislili da će ubrzo nakon izlaska iz pomenutog rijalitija doći do raskida među njima, njih dve su to ubrzo demantovale.

Matora je pre par dana verila svoju devojku Anitu u jednom prestoničkom restoranu, dok su oko njih bili članovi porodice, prijatelji, kao i tamburaši.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Zaljubljene bivše zadrugarke odlučile su da se venčaju u drugoj državi, a kako je Matora priznala, nakon venčanja ide na veštačku oplodnju u jednu privatnu kliniku, jer želi da se ostvari u ulozi majke.

- Uskoro ću se ostvariti u ulozi majke, to je rešeno, donele smo zajedno tu odluku. Idem na veštačku opodnju za par meseci. Izabrala sam i kliniku i donora, sve je sređeno. Anita me je podržala u odluci da budem majka, to mi je životna želja - rekla je Matora.

Sada je Anita na svom Instagram profilu podelila snimak na kojem je u prvom planu njen poveći stomak, koji je sve vreme mazila, dok je Matora sedela pored nje i sijala od sreće. Mnoge je ova objava zbunila, pa se sa pravom pitaju kako je do sada krila stomak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.