SVE SU VEŠTAČKE, NEMAJU SVOJU KOSU, PLASTIČAR JE URADIO SVOJE! Brutalna pljuvačina po zadrugarkama i njihovoj NE(HIGIJENI)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 08:04

"SVE SU VEŠTAČKE, NEMAJU SVOJU KOSU, PLASTIČAR JE URADIO SVOJE!" Brutalna pljuvačina po zadrugarkama i njihovoj NE(HIGIJENI)

Neprepoznatljive!

Tokom emisije "Narod pita" Lepi Mića dotakao se teme ne(higijene) zadrugarki, kao i njihovog fizičkog izgleda.

Naime, on je naglasio da je retko koja zadrugarka prirodna, te da su sve "nadograđene" i "veštačke".

- Kad su u kupaćem to su plantaže mandarina. Nemaju svoju kosu, sve su nadograđene. Plastičari su uradili svoje, a kad bi se vratile na staro, same sebe ne bi prepoznale. Ja mnoge stvari viđam, kad menjam baterije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ujutru. Nekima se vide malje na du*etu, ima raznih tu. Kad onako napucane, sređene odu da puše cigarete, ondea je svima jasno kakva je njihova hihijena. Neke devojke jesu vodile brigu o higijeni, to je činjenica, ali ne sve. Mislim da je normalno da devojke brinu o higijeni, ali one to očigledno ne misle - rekao je Mića.

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.