SVE SU SLAGALE!? Ljuba i Aleksandra kažu da su u dobrim odnosima, a sada ISPLIVALA ISTINA! Ovo KRIJU!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2019, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE SU SLAGALE!? Ljuba i Aleksandra kažu da su u dobrim odnosima, a sada ISPLIVALA ISTINA! Ovo KRIJU!?

Porodična drama!

Ljuba Pantović je sinoć gostovala u emisiji Narod pita". Ona se u toku rijalitija pomirila sa svojom kćerkom Aleksandrom, a i nakon Zadruge su ostale u jako dobrim odnosima i Ljuba to ističe kao svoju najveću pobedu u ovom rijalitiju.

Ona je nakon ovog rijalitija, pružila kćerki Aleksandri veliku podršku u novoj vezi sa biznismenom  za koga se sada priča i da je verio Aleksandru.

Po Aleksandrinom Instagram profilu se vidi da uživa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u novoj ljubavi i da je Ljuba vrlo često tu sa njom. Sada su veoma srećna porodica iako su se do pre nekoliko meseci u rijalitiju častile uvredama i raznim optužbama.

Ono što smo mi zapazili, a što se ne ukalpa u sliku srećne porodice je da nigde nema Aleksandrine sestre,a Ljubine druge kćerke Gorane. One je čak i ne pominju.

Kada je jedna gledateljka pitala Ljubu za Goranu sinoć, ona je odgovorila da je sa njom u dobrim odnosima, što nije zvučalo ubedljivo.

Aleksandra je čak pri izlasku iz rijaltija priznala da se nije čula sa rođenom sestrom, što se nikako ne uklapa u sliku brižne i devojke koja drži do ljudi koji su deo njene porodice, a ni uz ulogu žrtve koja joj je u rijalitiju pripisana.

Mnogi bi želeli da lepe dane svog života i dobre vesti podele sa članovima svoje porodice, ali izgleda ne i Aleksandra.

LUKSUZ I RAJ NA ZEMLJI! Ovo je HOTEL sa 5 zvezdica u kojem letuju Luna i Marko! Bazeni, klopa... (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.