SVE SPREMNO ZA FINALE ZVEZDA GRANDA: Mentori su za njih lavovski grizli - ONI se bore za titulu pobednika!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 18:40

SVE SPREMNO ZA FINALE "ZVEZDA GRANDA": Mentori su za njih lavovski grizli - ONI se bore za titulu pobednika!

Tenzija raste!

Večeras, nakon nekoliko meseci borbe, održaće se veliko finale muzičkog takmičenja ''Zvezde Granda'', a gledaoce očekuje veliki spektakl.

Pred samu spektakularnu noć voditelj projekta koji dugi niz godina okuplja čitave porodice kraj malog ekrana iz celog regiona, Voja Nedeljković je za medije otkrio koliko je uzbuđen pred spektakularnu noć.

Večeras se sprema spektakl. Prvi deo će biti veoma zanimljiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer će pevači imati mogućnost, svako će imati svoju scenu, svoje nastupe, a onda će morati u hodu da odlučuju koju pesmu pevaju, tada će se ocenjivati samo njihovo pevanje, što znači da bi neko došao do finala večeras mora da peva perfetkno, moraće svaki put da pokaže šta zna i kako. Svako od mentora je radio koliko su mogli, oni su dali sve od sebe, iako imaju svoje privatne obaveze. Znam da su mentori uvek na vezu sa svojim kandidatima, i da su vežbali i preko poziva i svega. Videli ste svi koliko se oni daju, pa se i raspravljaju i brane svoje stavove. U bekstejdžu je bilo svega i smeha i suza, i nervoze. Meni je sve to razumljivo, mnogo je ljudima stresnije tu jer tu sve vide. Prate face mentora, prate žiri, a podrške nekada ne znaju kako da raguju, a ja sam tu da ih smirim. Biće večeras jedna zanimljiva noć - ispričao je Voja Nedeljković.

U trci za titulu pobednika nalazi se 10 takmičara: Sanela Hasić, Slavica Angelova, Lidija Matić, Nenad Kostov, Igor Knežević, Milan Bukilić, Ivona Damjanović, Semir Džanković, Amna Jusić i Hamza Gušić.

A ko će odneti pobedu i pomenutu titulu uz vredne nagrade, ostaje nam da ispratimo večeras.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.