SVE SE VRAĆA, SVE SE PLAĆA! Bivši zadrugar OSUDIO Miljanino ponašanje! Otkrio DETALJ koji NIKO nije znao

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2020, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE SE VRAĆA, SVE SE PLAĆA! Bivši zadrugar OSUDIO Miljanino ponašanje! Otkrio DETALJ koji NIKO nije znao

Ovo niko nije znao!

Nakon odgledane retrospektive burne svađe Miljane Kulić i Marka Miljkovića, nakon čega je zadrugarka izbačena iz rijalitija, Filip Reljić prokomentarisao je kadorve koje je video.

Podsetimo, Reljić nije imao baš najsjajniji odnos sa Kulićevom, a tako nije ni ovaj put imao lepo mišljenje o njoj.

- Ja se sećam, baš smo Panda i ja komentarisali, to je psihički teror, sad zamisli da neko, recimo nedelju dana ti tovari psihički >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teror nad mozgom - rekao je Filip i otkrio detalj koji niko nije znao, a to je da Miljana nije bila spremna za rijaliti.

- Ovo je bukvalno primer sve se vraća, sve se plaća. Ja se sećam da se Miljana radovala tuđim diskvalifikacijama, ako nije bila spremna na to, nije trebala ni da ulazi - dodao je Reljić.

Evo kako je to izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Ana se pojavila sa dečkom Vukom Kostićem: Kad su je pitali o njihovoj vezi usledila ŠOKANTNA REAKCIJA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.