SVE SE VRAĆA Mlada devojka Anabeli hoće da preotme muža!

Izvor: Svet, 22.Dec.2017, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE SE VRAĆA Mlada devojka Anabeli hoće da preotme muža!

Anabela Atijas na sve načine pokušava da opravda svoju ćerku Lunu koja je uplovila u vezu sa oženjenim Slobom, ipak mnogi to ne mogu da razumeju.
Anabela uporno priča kako je Luna mlada i da se zaljubila, a da ljubav ne zna za granice.
Postavlja se pitanje da li bi tako govorila da se njoj nešto slično dogodi.
Kako bi Anabela reagovala kada bi se neka tako mlada devojka zaljubila u njenog supruga i poželela ga za sebe?
U moru komentara povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ljubavnog trougla u “Zadruzi”, izdvojio se jedan koji ubada pravo u centar.
“Ćao Anabela, hoćeš li mi dati Andrejev broj (Anabelin muž)? Mislim, nemoj me pogrešno shvatiti, ali ja imam 21 godinu, ja sam se zaljubila! Znam da ćeš me razumeti najbolje, i ja sam nečije dete!”, glasi poruka koja se pojavila na Anabelinom Instagram profilu.
Poruka za Anabelu. pic.twitter.com/rKBqX8gOXw
— babura velika (@BaburaVelika) December 22, 2017

SvetSvet

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ANABELI SE SVE VRAĆA: Procurila poruka koja može da ugrozi njen brak! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 23.Dec.2017, 00:08

Jedna mlada devojka se obratila pevačici porukom na Instagramu i uputila joj ne tako prijatne reči. Anabela Atijas na sve načine pokušava da opravda svoju ćerku Lunu koja je uplovila u vezu sa oženjenim Slobom, ipak mnogi to ne mogu da razumeju. Ona tvrdi da se njena ćerka zaljubila i da je veoma...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.