SVE SE VIDI! Novi KOSTIM Jelene Karleuše ostavio ljude u ŠOKU, otišla je KORAK DALJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE SE VIDI! Novi KOSTIM Jelene Karleuše ostavio ljude u ŠOKU, otišla je KORAK DALJE!

Provokativna do kraja

Jelena Karleuša je poznata po svojim kostimima i provokatinim nastupima. Svaki novi nastup  prilika je i da se pokaže novi kostim.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Nov 1, 2019 at 11:47am PDT

Tako je i ovoga puta, lance zamenila biserima, ali ono što je novo je da je do sada nosila trikoe, sada se odlučila samo za minijaturne gaćice i brus koji su optočeni nečim što liči na bisre i ukrasno kamenje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << , a na glavi je nosila kapu iste izrade.

Ovakav kostim definitivno je provokativan. Ipak, postavlja se pitanje, šta će se dogoditi kada granicu provokativnosti bude morala da podigne na viši nivo.

RADA PRIVEDENA U ŠVAJCARSKOJ! Otkriva sve detalje: "U pritvoru bilo HLADNO - tužićemo ih!" (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.