SVE SE MENJA U ZADRUZI: Maja Marinković otkrila šta je saznala od Takija na sahrani

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 11:49

SVE SE MENJA U ZADRUZI: Maja Marinković otkrila šta je saznala od Takija na sahrani

Ovo su prve informacije.

Maja Marinković je pre neki dan izašla iz Zadruge kako bi prisustvovala sahrani svog dede. Tom prilikom, kako mediji pišu, Marinkovićeva je  porazgovorala sa svojim ocem Takijem. Marinković je tom prilikom posavetovao ćerku da nikako ne sme da se vrati Filipu Caru, kao i da podržava Bilala Brajlovića, što je rano jutros Maja priznala svojoj drugarici Slađani Lazić.

- Znaš šta mi je rekao, samo da izađe... Rekao je: "On ti je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poželeo smrt". On (Taki) ga mrzi (Cara) - govorila je Maja.

Naravno da ga mrzi, ženo - dodala je Slađa.

- Kad sam išla sa Čorbom, nisam mu se javila. Ja pravim haos kad mi nije dobro. Ubija me dosada, ne smem sebi da dozvolim to, jer ja ne volim samoću. Bilal je dobar prema meni, Taki je rekao da ga gotivi, čudi me. Mislim da me i dalje voli, ne može da me zaboravi - nastavila je Maja.

- Ne može - nastavila je Lazićeva.

Podsećamo, Maja se nakon povratka sa sahrane svog dede zbližila sa Bilalom, što su primetili mnogi zadrugari u Beloj kući i već komentarišu da će se njih dvoje pomiriti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.