SVE RADI DA UČINI ZVEZDANA LJUBOMORNIM! Anđela dobila NOVOG UDVARAČA, objavila vesti NA SVA ZVONA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 23:20

SVE RADI DA UČINI ZVEZDANA LJUBOMORNIM! Anđela dobila NOVOG UDVARAČA, objavila vesti NA SVA ZVONA!

Nezajažljiva!

Diskvalifikovana učesnica "Zadruge 6" Anđela Đuričić trenutno je jedna od najaktuelnijih devojaka koje su bile deo ovog rijaliti formata, jer njen odnos sa Zvezdanom Slavnićem iako je veza raskinuta i prekinuta, još uvek intrigira javnost.

Zadrugarla se često oglašava putem društvenih mreža, pa je javnost dobrim delom upućena u anđelin život nakon zadruge.

Đuričićeva je u šestoj sezoni stekla reputaciju devojke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja mahnito luduje za poklonima, a svedočili smo tome da je često umela da zahteva čitav spisak stvari.

Da li da bi napravila Zvezdana ljubomornim, ili da bi se pohvalila luksuznim poklonom, Anđela je objavila fotografiju koja je privukla veliku pažnju.

A post shared by Andjela Djuricic Official (@andjelaadjuricicc)

- I... tako me zove nepoznat broj danas i kaže da ima dostavu za mene, direktno ispred kuće! Porukica je anonimna. Hvala na iznenadjenju tajnom obožavaocu - napisala je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.