SVE PUCA od slavlja u Crikvenici: Filip Car podelio NAJEMOTIVNIJE TRENUTKE, čestitke pljušte sa svih strana

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 16:22

SVE PUCA od slavlja u Crikvenici: Filip Car podelio NAJEMOTIVNIJE TRENUTKE, čestitke pljušte sa svih strana

Druže se već godinama unazad, a on je bio njegova velika podrška tokom učešća u rijalitiju.

Bivši zadrugar Filip Car se danas obratio svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, kako bi javno čestitao rođendan svom najboljem prijatelju Brunu Uremoviću.

Filip je podelio emotivni snimak, sačinjen od Brunovih i njegovih najdražih uspomena, a potom se obratio Uremoviću.

Srećan rođendan, brate - napisao je Filip >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dodao emotikon srca.

Podsetimo, Car je tokom svog višestrukog učešća u rijalitiju "Zadruga" uvek naglašavao koliko je Bruno bitna figura u njegovom životu. Uremović je uvek bio tu da pruži podršku i ohrabrenje. Njihovo prijateljstvo privuklo je veliku pažnju javnosti i svi su čekali Brunova oglašavanja, kako je u neku ruku bio i glas porodice Car.

Filipova javna čestitka Brunu povodom rođendana nije samo obična čestitka. On je izrazio duboku zahvalnost i poštovanje prema svom prijatelju, ističući koliko mu znači podrška koju je dobio od njega tokom života, ali i boravka u "Zadruzi". Filipova čestitka nije samo slavljenje rođendana, već i poruka o pravoj vrednosti prijateljstva i podrške u teškim trenucima. Njegove reči su podsetile mnoge ljude da je važno imati nekoga ko će biti uz vas kada vam je najteže, bez obzira na okolnosti.

Mnoge je dirnula Careva čestitka i prisetili su se svih trenutaka i Filipovih uspomena sa Brunom, o kojima je pričao u rijalitiju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Instagram/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.