SVE PRŠTI OD LUKSUZA! Zavirite u RASKOŠNI stan Stanije Dobrojević! A OVDE voli da se slika G*LA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2019, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE PRŠTI OD LUKSUZA! Zavirite u RASKOŠNI stan Stanije Dobrojević! A OVDE voli da se slika G*LA!

Pošteno ga zaradila!

Stanija Dobrojević, bivša učesnica "Zadruge 2", poznata je po svom luksuznom i glamuroznom životu, kako u Srbiji, tako i u Americi gde je zaradila svoj prvi milion.

Kitchen Time 🥛 🍳 Za savrsen ten tokom zimskih dana preporucujem @samopotamnjivanje_airbrushom 🍫

A post shared by STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic) on Dec 21, 2017 at 4:23am PST

Učesnica rijalitija i starleta živi i u Srbiji i u Americi, a u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << našoj zemlji nekretninu je kupila u Novom Sadu. Svoj luksuzni, devojački stan zadrugarka je priuštila još tokom studiranja državnog Ekonomskog fakulteta, na kom je i diplomirala.

U ovom prelepom stanu dominira roze boja, što jako liči na Staniju, a poznata zadrugarka često izbacuje gole slike, koje pravi ispred ogledala u kuhinji.

Jednom prilikom priznala je da je skupo platila svoj stan, kao i svu odeću koja se nalazi u njenom ormaru.

My "Home, sweet home" 💕

A post shared by STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic) on Feb 4, 2014 at 6:18am PST

- Obožavam svoj stan i sve što je njemu. Mnogo je dobro što je u samom centru, a ulica je mirna. A i kvadrat me mnogo koštao, baš zato što je u centru. Bio je oko 1.500 evra. Za iste pare sam malo dalje mogla da kupim dvosoban stan, ali bez obzira na to, ovaj mi je najbolja investicija u životu. Jeste, doduše, i prva, ali je stan. Garsonjera je i lako može da se proda, a može i da mi bude kancelarija - rekla je Stanija svojevremeno.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.