SVE OTKRIVENO - Ovo je CELA ISTINA o Gagijevom NASILJU prema Anabeli i Miljeni! Završila u URGENTNOM?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020, 10:44

SVE OTKRIVENO - Ovo je CELA ISTINA o Gagijevom NASILJU prema Anabeli i Miljeni! Završila u URGENTNOM?!

Šta je prava istina?

U emisiji "Zadruga - Narod pita" gosti su Jovana Tomić Matora, Marko Đedović i Gagi Đogani, koje je ugostio voditelj Milan Milošević.

Jedna od gledateljki se obratila Gagiju.

- Jedna tema koja je mene zaintrigirala, prvo pitanje moje je, pre svega, ja sam tvoju ćerku podržavala tri godine i za Lunu ginula i njen admin jedno vreme bila. Nije neko ko se sada uključio, želim da mi odgovoriš na moje činjenice. Pričali ste o drugoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << supruzi, sa kojom nisi bio venčan, da li je posle poslednje tuče Milena završila u Urgentnom centru? Ti si rekao da ste imali malo koškanje, i zato si dobio tri godine uslovne. Da li je Milena imala podlive i da li je njena kosa ostala u tvojoj ruci? Da li si je udarao pesnicama u glavu i da li je zvala policiju iz zaključanog kupatila? - upitala je gledateljka.

- Podlive nije imala, bilo je koškanja, završila je u Urgentnom, da, da, ali podlive nije imala. Ja nju nisam udarao, ona je mene davila, to je sad glupo da ja pričam na televiziji. Došla je policija, jer smo imali problem. Bila je u kupatilu, nije bila zaključana - pričao je Gagi.

- Sa kim si došao u stan, sa devojčicom? - ubacila se gledateljka.

- Znaš li koliko je puta žena pričala o tebi i nasilju. Da li si ti dao izjavu da je i ona tebe tukla?

- Da, da, to je koškanje, ona mene, ja nju - odgovorio je Gagi.

- To si isto rekao i za Anabelu, kako to da isto sve žene rade? - nastavila je gledateljka.

- Pa eto, tako, ja sam cvetić - podsmevao se Gagi.

- Gagi, nakon onoga što se desilo na putu ka Makedoniji, da li ste vi ste nastavili prema granici? To si ti rekao Gagi - rekla je gledateljka, a potvrdila je Matora.

- Je l' vi to radite u policiji? - nastavio je da se podsmeva denser.

- Gagi, zašto sprdaš gledaoce? - ubacio se Đedović.

- Da li ti je Anabela ili Mirko rekao da ne idete ka granici, jer je tamo policija? A znaš zašto ti ovo pričam, jer da si hteo da se prijaviš policiji, ti bi nastavio ka tamo - iznela je svoj sud gledateljka.

Potom se povela polemika oko toga što Gagi zajedno sa Lunom i Miljkovićem nisu brinuli o Anabeli kada su zadrugari razgrabili picu posle ,,Igre istine", pa je Đedović dao svoj deo.

 Gagi, ostavili ste vas troje ženu gladnu, niko je ništa nije pitao, bivši suprug i otac njene dece je nije ponudio! On se i dalje ismeva ovoj situaciji - ubacio se Marko.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

BONUS VIDEO: RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.