SVE ODRON DO ODRONA! Filip Car POBESNEO! Ušao u crveno Kako ne mogu naći neku normalnu?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 09:54

"SVE ODRON DO ODRONA!" Filip Car POBESNEO! Ušao u crveno "Kako ne mogu naći neku normalnu?!" (VIDEO)

Besan kao ris!

Filip Car i Aleksandra Nikolić čini se da su u skladnoj mirnoj vezi, daleko od očiju zadrugara i gledalaca, budući da uglavnom vreme provode spavajući, pa i nisu tako česta tema za crnim stolom, sve dok Car ne uđe u crveno pa ne napravi svađu nakon koje se izvinjava, što mnogi pripisuju njegovoj potrebi da opravda svoje učešće u rijalitiju.

Kako je i sam kazao više puta, njemu je čudno što je od glavnog aktera svake teme u Zadruzi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postao komentator, pa tako sve češće pred kraj rijalitija možemo videti Filipa Cara besnog iz čistog mira, što se popularno može nazvati "lažnom frkom".

Podsetimo, posldenji put je napravio dramu Aleksandri Nikolić jer je išla da se kupa dok on sprema hranu, a nakon toga mu je ona zamerila što gleda Maju Marinković.

Sada je isplivao snimak besnog Filipa koji pokušava da jede, ali mu je ipak preče da oplete po svom izboru devojaka, pa ih je natvao "odronima".

- Sve odron do odrona, kao da imam senzor za odrone, kako ne mogu naći neku normalnu devojku - penio je on za stolom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.