SVE O SVADBI OD MILION DOLARA: Osvanuo privatan snimak iz doma Dragojevića - Tenzija bila ogromna! Evo šta se dešavalo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 07:25

SVE O SVADBI OD MILION DOLARA: Osvanuo privatan snimak iz doma Dragojevića - Tenzija bila ogromna! Evo šta se dešavalo!

Isplivali detalji u javnost!

Porodica Dragojević nedavno je imala veliki povod za slavlje.

Braća David i Dejan podelili su sa svojim pratiocima na društvenim mrežama da udaju sestru Suzanu.

Dejan, koji je aktivan, kako na Instagramu, tako i na Jutjubu, je sada objavio video i otkrio detalje za koje javnost, do sada, nije znala.

"Svadba od milion dolara" pisalo je u naslovu videa, u kom je Dejan pričao šta se sve dešavalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u njihovom domu.

- Ispred kuće je bila muzika i žurkica, a tenzija je bila nerealno velika - rekao je Dejan dok je objašnjavao šta se tačno događalo u njihovom dvorištu tokom svadbe, pa nastavio:

- Terali smo sestru da ide što pre da potpiše papire, pa da idemo! Čestitamo! Možete poljubiti mladu! - pričao je Dejan uz snimke intimne ceremonije.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.