SVE O DOPISIVANJIMA SA POKOJNIM VERENIKOM - Kačavenda razvezala jezik, progovorila i o umešanosti Ane Ćurčić!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023, 02:47

SVE O DOPISIVANJIMA SA "POKOJNIM" VERENIKOM - Kačavenda razvezala jezik, progovorila i o umešanosti Ane Ćurčić!

Otvoreno o svemu!

Nakon odgledanog priloga u kom su imali priliku da vide prilog o aferi "pokojni verenik", voditelj Darko Tanasijević porazgovarao je u "Šiša baru" sa Milenom Kačavendom o ovoj temi.

- Prilično dobro izgledaš za nekoga kome se povampirio hipotetički poginuli verenik - rekao je Darko.

- Da ti kažem, što ne bih bila dobro, željno sam iščekivala ko je taj čovek. Ja sam pokrenula vrh ledenog brega. Mogu da ti kažem da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi je drago, jer hoću da znam ko je taj. Sada kada bih vratila film, isto bih nasela i zeznula se. Mi smo se našle i razgovarale, sedele smo dugo, ja sam bila frapirana kada mi je žena rekla da su u vezi dve ipo godine. Ona je rekla da se sa njim upoznala, tako je rekla i nije htela da odgovori na određena pitanja, tipa da li su pričali na video poziv. Ovo je neko ko je ultra inteligentan, nije neka budala, žene za koje znam, za još jednu znam, nije htela da se vidimo i popričamo. Nisam mogla da verujem da je podizala kredit da sa ćerkom ode u Dubaji da se nađu, poleteo je, pa nije došao jer mu je riknuo motor na privatnom avionu. Kada sam pokazala fotke i utvrdili smo da imamo iste fotke, rekla mi je da i dalje postoji - rekla je Kačavenda, te je potvrdila da su to bile fotke izvesnog Grka, manekena, kom je on ukrao identitet.

- Kako ona vidi tog manekena Grka, a onda joj se pojavi on - pitao je Darko.

- Ja to ne mogu da znam. Na primer, taj maneken ima različite fotke, čovek ima prirodno talasastu kosu, pa na nekim fotkama gde je opuštena varijanta, deluje drugačije. Ona je rekla da se nalazila sa tom kumom u Bosni. Ono što sam ja proverila, kuma je takođe doktorka koja radi u bolnici državnoj, pa sam proverila da ona ne postoji. Ja sam to krenula da raščivijam kada sam provalila da ništa nije u redu. Recimo, on je znao da ja jedan dan idem u selo da vozim kevu, on je baš taj dan dolazio u Beograd neplanski - rekla je Milena.

- Ako ste bili u sajber vezi dva meseca, okej je da se ti ne javiš par puta na video poziv, ali kako da za dva meseca je uvek uspevao da ti pronađe opravdanje zašto ne može da se uključi na video poziv - pitao je Darko.

- Ne, nismo se ni glasovno čuli. Ovaj neko koji se bavi ovim stvarima je ozbiljan, nije neki mentolko. Ja sam danima gledala, pošto je imao tripove da piše na "Telagram" i to pred kraj naše komunikacije, nigde nije sakrio ono "last seen", uvek je bio aktivan. Pitala sam se: "Da li je ovo jedan čovek?". Ja ne znam da li je došlo do toga da je neku od žena za nešto izradio...

- Šta misliš zbog čega si ti bila tipovana i u kojim situacijama vidiš povezanost sa Anom Ćurčić - pitao je Tanasijević.

- Ja ne mogu da uprem prst u nju. Ja sam već počela da sumnjičarim. Napiše mi: "Gde si?", ja napišem: "Krećem za pet minuta". Pazi, ja sam u garaži tržnog centra, 90 odsto je da nemaš mrežu dole, prolazim kroz rampu, to su minuti u pitanju, tri propuštena poziva na Instagramu. Sada sabiram i oduzimam. Ja njemu jesam slala glasovnu, on meni ne - rekla je Kačavenda.

- Sada bi te mnogi pitali u šta si se zaljubila - pitao je Tanasijević.

- Ja sam se zaljubila mrtva u telefon. Prvo i osnovno, zna stvari o meni. Kako nije bio turski brodovlasnik ili nemački vlasnik autoservisa?! Kada sam iskomunicirala s Grkom, mislim da mi se nikad ne bi javio da ne znam grčki, kada sam ja poslala glasovne poruke na grčkom jeziku, poslala svoj broj telefona i imejl, on je odlučio da se javi. On je to prijavio to sajberu i rekao mu je da mu to nije prvi put. Ja pričam sa Grkom, ja kažem da me zaprati, on kaže: "Hajde da ti mene zapratiš, ja tebe ne". Ja zapratim, posle tri minuta mi šalje ovaj moj: "Zašto to radiš?! Ima nas više, da ti ne objašnjavam ja sada"...Koliko ti nisi normalan, koliko si ti fokusiran kada ti posle tri minuta vidiš da sam ja zapratila nekoga - rekla je Milena.

- Koliko brzo nakon tog zapraćivanja je taj verenik, hipotetički poginuo - pitao je Darko.

- Prošlo je malo, slagala bih te sada, to je već dva-tri dana. Grk i ja smo se čuli na video poziv, sedi s kačketom u kafiću. Dečko počinje da se smeje, ja kažem da moramo da popijemo kafu u ime nesuđenog venčanja... Priča o grčkom pasošu, govori grčki, pa mi priča: "Hajde zvaću te da pričamo na grčkom" i onda kao ima sastanke... Znao je da sam ja našla mog mrtvog oca, svi su nešto s očeve strane umrli na spavanju. Koje su šanse da ti ja pričam da se družimo da sam ja našla tatu mrtvog?! Bože me sačuvaj. Odakle je on takve stvari znao?! Ne znam kako je znao. Ja sam tada saznala da je fora, nego sam samo čekala. Da, Ana zna to, kako da ne zna - rekla je Kačavenda.

- Ko je napisao Ani ono u pismu: "Da znaš, Milena se udaje" - pitao je Darko.

- Meni je Aca Bulić rekao da je to poslala Hristina iz lavica. Ja ti tvrdim, Anina mama nema veze ni sa čim - rekla je Milena.

Šta misliš, da li si se sama uplala u tu mrežu jednog ozbiljnog prevaranta ili si tipovana i on je poslat od strane nekoga - pitao je Darko.

- Mislim da sam tipovana. Ja sam imala neke ideje koje su totalno idiotske, ja sam imala ideje da me neko testira i proverava. Prošlo mi je kroz glavu da me bivši muž proverava. Ana je bila medijski eksponirana od kako je Zvezdan ušao, ne odmah. Ja samo mislim da se ona nije negde nesvesno upecala. Verujem da je on zaluđenik za rijaliti, meni se on prvi put javio vezano za Anu - rekla je Kačavenda.

- Obrati se Davidu Tošiću, Vuku Rotenu i Ljubi Hadžisteviću - rekao je Darko.

- Jedva čekam da te upoznam, obećala sam da će te naći, daće Bog da ćemo se videti, ako ne javno, onda na Sudu - rekla je Milena.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.