SVE MORA DA SE VRTI OKO NJE! Luna pokušala da uteši Zerinu tako što je sve uporedila sa SLOBOM I KIJOM! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2018, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE MORA DA SE VRTI OKO NJE! Luna pokušala da uteši Zerinu tako što je sve uporedila sa SLOBOM I KIJOM! (VIDEO)

Nije ni svesna...

Tokom celog jučerašnjeg dana vladala je tenzija između Zerine Hećo i Baneta Čolaka, jer ona nije prisustvovala na njegovoj slavi, već je u izolaciji boravila sa Vladimirom Todorovićem. Iako oboje tvrde da među njima ne postoji ništa više od prijateljstva, Užičanin je svojim izjavama doveo bivšu devojku do ludila.

Ona je ponovo zaplakala zbog Banetovih optužbi da se folira, pa se jadala cimerkama Jeleni Krunić i Luni Đogani da se oseća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << loše zbog situacije koja je danima nepromenljiva.

- Ako sam ja loše, ne treba vi da budete loše. Luna, ja sam tebi sinoć priredila traumu. Mene je mnogo sramota što ste me vodile, a ja na noge ne mogu da stanem - pričala je Zerina jecajući.

- Mene nije imao ko da zagrli tako, kao što ona i ja tebe zagrlimo. Ne treba da se sklanjaš od nas dve. Meni nije teško da budem uz tebe, ne želim da se odvojim od tebe u takvom stanju - tešila ju je Luna.

- Mene je stid što sam u ovakvom stanju. Kada vidim da on ide sa Marijanom, da joj nosi da jede, kao da sam u nekom bunilu, kao da je san - nastavila je da priča plačljivim glasom Zerina.

- Ti si sa razlogom ovde. Gledam po onoj situaciji koja se meni desila, i ni zbog čega se ne kajem. Iz svega toga sam izašla jača i bolja iz svega. Mnogo me je ljudi zavolelo. Izvuci iz svake situacije ono najbolje. Imaš veliku podršku - hrabrila ju je Đoganijeva.

Za to vreme Čolak je Zerinu ogovarao sa Miljanom Kulić i Lazarom Čolićem Zolom.

Kako je sve izgledalo možete pogledati ovde:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

SVAĐA NA RTS-u! Ceca i Dragana se dugo ne podnose! Susret na snimanju završio SKANDALOM! Da l' se znamo?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.