SVE LAŽE PRED KAMERAMA, A ONDA KAD MISLI DA SE NE SNIMA... Gruja RASKRINKAO svoju ljubavnicu! ŽESTOKO

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2022, 22:15

SVE LAŽE PRED KAMERAMA, A ONDA KAD MISLI DA SE NE SNIMA... Gruja RASKRINKAO svoju ljubavnicu! ŽESTOKO

"Ne bude li mi prišla ja kod Milana lepo sve kažem što mi leži na duši!"

Nikola Grujić Gruja se žalio na svoj odnos sa Mimom Šarac Neveni Savić i Mc Aleks.

- Hoće da me izlera još par dana, da ja kod Milana na pretresu ćutim kao tuc- muc, a ne da ustanem da joj je*em mater. Boli me ku*ac druže da ti meni danas ne priđeš ceo dan, a imaš ceo dan i celu noć slobodnog vremena. Ne bude li mi prišla ja kod Milana lepo sve kažem što mi leži na duši - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Gruja.

- Da, da u pravu si da prođe pretres, utorak žurka... Posle ona može da priča, da daje izjave kakve hoće - rekla je Nevena.

- Juče je spustila loptu samo zbog novinara. Kaže ona razmisliću o pomirenju. Kad su prošli novinari ni da me vidi - rekao je Gruja

- Pa da - ubacila se Mc Aleks.

- Umesto da joj je*em mamu maminu - iznervirao se Gruja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.