SVE KIJINE AFERE?! Nakon izlaska knjige, isplivao ŠOK detalj koji otkriva NEVERSTVO Kockareve?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2018, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE KIJINE AFERE?! Nakon izlaska knjige, isplivao ŠOK detalj koji otkriva NEVERSTVO Kockareve?!

Provaljena?!

Nakon izlaska knjige Kristine Kije Kockar, "Moj potpis" u kojem je objavila sve vezano za život i odnos sa svojim bivšim suprugom Slobom Radanovićem, digla se velika prašina u javnosti. Ona je u knjizi obelodanila događaje iz njihovog života do najsitnijih detalja.

Radanović je izjvaio da knjigu još uvek nije pročitao, a da će kada je pročita dati svoj komentar. Ipak, mediji i dalje pišu o ovome i sudeći po njima Sloba se navodno obratio svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijateljima sa tonom koji nije bio prijateljski povodom knjige i detalja koje je Kija iznela u knjizi. Vesto o tome možete pročitati ovde.

Podsećamo na navodnu Slobinu izjavu iz ove vesti u kojoj se on osvrće na sve njene afere tokom njihovog zajedničkog života. On navodno pominje i Andriju Lazovića.

Za to vreme na društvenim mrežama kruži slika Kije u košulji u kojoj je uslikan i Andrija Lazović i to u njenom zagrljaju.

U komentaru se pominju i sve navodne Kijine afere.

- Kijo lopino, vrati Andri košulju! Od Andre košulj, od Stefana majica, od Vuka kara, od Fiće kačket, od mua Sisoja majica, jbt ženo uzmi od nekoga bar pristojne gaće da ti dlakava p*zda ne ispada na svakom događaju - pisalo je u komentaru pored slike.

Da li je istina da je Kija imala afere sa ovim muškarcima? Ostavljamo vama da procenite.

LUDNICA! Miki otkrio ŠOKANTNU ISTINU o Kiji! "Kad bih mogao da UMREM!" Strašno! (VIDEO)

Neka se i vaš glas čuje

Glasajte u anonimnoj anketi i odgovorite na pitanje: Da li gledate rijaliti programe?

Vaš identitet ostaje potpuno nepoznat i vaši podaci nisu dostupni, ukoliko glasate.

Neka se i vaš glas čuje:

Pogledajte rezultate

Anketa, glasanje, rijaliti, da li gledate rijaliti, da li gledate rijaliti programe

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.