SVE JE SPREMNO za maminu princezu: Aleksandra Nikolić podelila prizor koji topi srca, ne može da dočeka svoju DEVOJČICU

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 15:35

SVE JE SPREMNO za maminu princezu: Aleksandra Nikolić podelila prizor koji topi srca, ne može da dočeka svoju DEVOJČICU

Bivša zadrugarka obavila poslednje pripreme za dolazak svoje devojčice.

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić koja sa Filipom Carom čeka dete, sitno broji dane do porođaja, a sa svakim novim danom deli sa svojim fanovima da je spremna za dolazak svoje ćerkice.

Naime, Aleks je sada pokazala kako sklapa beli krevetac za svoju mezimicu, čime je dodatno raznežila pratioce na Instagramu.

- Sklapamo krevetac. Živa sam, zdrava sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nikad jača - poručila je Nikolićka svojim obožavaocima putem Instagram priče u kojoj je pokazala gde će njena beba da spava.

Inače, odnos Aleksandre i oca njenog deteta Filipa Cara tokom cele njene trudnoće je veoma turbulentan, a pred sam porođaj su rešili da se pomire kako bi u miru dočekali svoju naslednicu.

Međutim, često isplivavaju detalji o njihovim svađama koje su im, očito, i dalje svakodnevnica. Navodno, otkako su se pomirili Car želi da kontroliše Aleksandru, pa je tako insistirao da mu se javi na video poziv kad je bila kod prijatelja.

Pošto nije htela, počeo je pijan da besni, pa joj je izazvao veliki stres, nakon čega mu je prekinula vezu i više se nije javljala. Kako njeni najbliži tvrde, njoj sa Carom ne gine stres, bez obzira da li su u dobrim ili lošim odnosima, jer se u svakom slučaju nervira ili zbog komunikacije koja je sa njim uvek napeta ili zbog toga što uopšte ne komuniciraju.

Bilo kako bilo, Aleks jedva čeka da se ostvari u ulozi majke, a kako smo ranije pisali, ona je već rezervisala apartman u GAK Narodni front.

Aleks će se poroditi za četiri nedelje, a planira prirodan porođaj i još uvek razmatra da li će odabrati epidural budući da se ne plaši bola i da se nada da joj neće biti potreban - rekao je za medije nedavno izvor blizak Aleksandri.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ALEKS NIKOLIĆ SPREMNA ZA POROĐAJ Sklopila krevetac, spakovala torbe: "Ja nikad jača, na nesreću mnogih"

Izvor: Blic, 28.Feb.2024

Pobednica šeste sezone "Zadruge", Aleksandra Nikolić broji sitno do porođaja, a sada je pokazala kako teku pripreme tik pred odlazak u porodilište.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.