SVE JE LAŽ! Zvezdan i Anđela su obmanuli javnost i imaju dogovor? Oglasio se Slavnić i sve priznao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 15:19

SVE JE LAŽ! Zvezdan i Anđela su obmanuli javnost i imaju dogovor? Oglasio se Slavnić i sve priznao!

Reakcija po hitnom postupuku!

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić, našao se u centru skandala kada je procurila vest da se "spustio na niske grane" i počeo da moli svoju bivšu devojku Anđelu Đuričić da mu se vrati, jer bez nje nikao ne može.

Međutim, kada je ugledao tu vest potpuno je pobesneo i odlučio da odmah reaguje bez daljeg odugovlačenja.

- Apsolutna laž! - bio je oštar u svom demantu Slavnić, jer nije želeo da ova priča >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uzme maha i proširi se.

Oštro je reagovao na vest da je tražio pomirenje i oproštaj od Anđele Đuričić, jer prema svemu sudeći on je nastavio dalje sa svojim životom i ne pada mu na pamet da se vraća na stare stranice svoje životnje njige.

Podsetimo, Zvezdan i Anđela su imena koja su obeležila proteklu sezonu rijalitija "Zadruga" kada su odlučili da postanu najpoznatiji preljubnici, odnosno kada je Slavnić prevario svoju nevenčanu suprugu Anu Ćurčić.

Kao što vidimo iz priloženog, ostao je i bez žene i bez ljubavnice, ali ne da se, nastavio je dalje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.