SVE JE JASNO: Stanija svima simbolično obelodanila svoju KONAČNU ODLUKU po pitanju nastavka veze sa Asminom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023, 09:09

SVE JE JASNO: Stanija svima simbolično obelodanila svoju KONAČNU ODLUKU po pitanju nastavka veze sa Asminom!

Sada nema dileme...

Starleta i bivša zadrugarka, Stanija Dobrojević, u jeku je dešavanja koja se tiču njene veridbe sa kontroverznim milionerom Asminom Durdžićem i situacija njenim ulaskom u "Elitu" kako bi se suočila s verenikovom bivšom devojkom, Aneli Ahmić, nije nimalo sređena.

Naprotiv, isplivale su brojne informacije po pitanju kako Asminove, tako i Aneline prošlosti, te je starleta u brojnim gosotvanjima povodom ove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << problematike iskreno odgovarala na pitanja koja su se ticala poverenja u svog partnera.

Kako je nekoliko puta istakla, nije sigurna kome da veruje, a kada je pitana hoće li Asminu dati drugu šansu i oprostiti mu sve što se dogodilo do sada, odgovorila je da, ukoliko to uradi, više ništa neće biti isto, niti će ona biti ista prema njemu.

Nebrojeno puta priznala je i da nije sigurna hoće li ga ikada primiti nazad u svoj život, ali sada je njenom novom slikom koju je okačila na svoj profil na društvenoj mreži instagram sve jasno.

A post shared by S T A N I J A 💫 (@stanijadobrojevic)

Fotografija je očigledno napravljena one večeri kada je Dobrojevićeva išla da se suoči sa Aneli u rijalitiju, međutim, Stanija je istakla da ništa ne radi slučajno i da je pre svega "životni igrač", te će njeni postupci svima vrlo brzo biti jasni i opravdani.

Zbog toga fotografiju starlete ne treba olako shvatiti s obzirom na to da se jasno vidi njen verenički prsten, koji ne bi objavila da svom vereniku do sada nije oprostila.

A post shared by Asmin Asmin (@bet_men_007_)

Asmin je vrlo brzo shvatio njenu skrivenu poruku i objavio stori na svom Instagram profilu gde je jasno napisao kako se oseća.

- Od ljubavi se ne živi, ali se za nju gine - istakao je uz tri crvena emotikona srca Dunrdžić na svom nalogu na Instagramu.

Kako će se njihova veza odvijati do daljnjeg ostaje da vreme pokaže.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.