SVE JE DEO ZVEZDANOVOG PLANA: Slavnić provaljen, pa ćutao kao zaliven! Pomiriće se sa Anom na kraju rijalitija?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 21:43

SVE JE DEO ZVEZDANOVOG PLANA: Slavnić provaljen, pa ćutao kao zaliven! Pomiriće se sa Anom na kraju rijalitija?

Sve je njegova igra?

Ivan Marinković dobio je titulu ovonedeljnog vođe, te je tokom podele budžeta žestoko opleo po zadrugarima, a jedan od njih bio je i Zvezdan Slavnić.

Između ostalog, Marinković je Slavniću rekao da smatra da je sve što je uradio u Zadruzi deo njegovog plana, dok je Zvezdan sve vreme ćutao.

- Mnogi su mi zamerali da imam nešto da ti kažem a da to ne izgovorim, da je tako, to bi već izašlo, tako zračiš. Kako zračiš tako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << privlačiš. Nemam tu neku saosećajnost, to sam već rekao i napravio sam tu neku distancu, tvoji problemi su tvoji problemi. Kritikovao sam te kao i 90%. Već počinjem da sumiram utiske. Mislim da si jedan deo ovoga isplanirao, u pravom trenutku si shvatio da treba da gledaš isključivo sebe. Neću da te kritikujem ni optužujem. Mislim da je tebi potrebna sloboda, a ovde je najviše imaš, zato ti ovde i prija - rekao je Ivan.

- Kada bih ja mogao da biram, ja bih najviše voleo da vi jedno drugom oprostite i budete zajedno, i ako znam da je to nemoguće, ali negde verujem. Zvezdan za razliku od Ane nije imao predrasude prema meni - kazao je Ivan.

Detaljnije u video prilogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.