SVE JE ČISTA NAMEŠTALJKA - Maja i Bilal nisu raskinuli: Ovo je prava istina o javnoj prevari!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 07:12

SVE JE ČISTA NAMEŠTALJKA - Maja i Bilal nisu raskinuli: Ovo je prava istina o javnoj prevari!

Isplivalo u javnost!

Kao bomba u medijima je odjeknula vest da su rijaliti učesnici Maja Marinković i Bilal Brajlović raskinuli.

Maja je javno podelila snimak na kom se vidi kako pored nje u krevetu leži istetovirani muškarac, a uz fotografiju je dodala i poruku koja je svima jasno stavila do znanja da su oni svoju romasu prekinuli.

-  Izvini Biki - glasio je opis koji je stavila.

Međutim, Bilal je sada u jednoj emisiji otkrio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta se krije iza ove fotografije i šta je zapravo istina.

- Nismo nikada raskinuli! Namestio sam to, evo vidite, ja sam se istetovirao. Namerno sam to namestio da vidim ko je na mojoj strani, a ko je protiv nas - istakao je Bilal, pa dodao:

- Ja sam momak sa krilima (tetovažom) i trenutno letimo visoko - rekao je Bilal i otkrio da su se mnogi javili nakon njihovog raskida.

- Mnogi zadrugari su se javili nakon našeg "raskida" i izneli su svoje pravo mišljenje, ali ne samo oni, već i dosta naših prijatelja, kao i neki drugi ljudi.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.