SVE JE BIO MARIJIN PAKLENI PLAN! Ivan Marinković zaratio sa Kulićima, otkrio zašto su PROMENILI PLOČU

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2023, 13:34

SVE JE BIO MARIJIN PAKLENI PLAN! Ivan Marinković zaratio sa Kulićima, otkrio zašto su PROMENILI PLOČU

Raskrinkao ih skroz!

Pred sam kraj emisije "Narod pita", a nakon haosa sa Miljanom Kulić i nepriajtnog poziva njene majke Marije Kulić, Ivan Marinković je bio vidno potresen.

Voditeljka Ivana Šopić ga je upitala kako se oseća.

- Ništa manje nisam očekivao od susreta sa Miljanom. Ova dva meseca su protekla jako dobro, bili smo u okej odnosu. Na rođendanu Željkovom smo Siniša i ja pričali da će mali biti fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kad poraste. Ispratili su me uredno, a onda se sve promenilo. Marija je u želji da me blati, verovatno napujdala dodatno Miljanu da me blati - istakao je Ivan.

- Ti si to jedva čekao - dodala je Miljana.

U program se uključila gledateljka, koja je podržala Miljanu, a osudila Ivana.

- Dobro veče. Ivane, jako si bezobrazan. Sramota je da je vređaš, a trudnu si je ostavio - rekla je gledateljka.

- Ona je pre toga uzimala moje dete u usta - dodao je Ivan.

- Miljana, ti si lavica, nemoj da se obazireš na Ivana. On gleda da te isprovocira, umesto da te smiri - rekla je gledateljka.

- Mene ste baš uznemirili, kako da ne... Ko je bio na Željkovom rođendanom? Bilo par ljudi, koje ni ne znaš dovoljno, neke majke dece iz vrtića. Je l' to rođendan jednog deteta? Reci mi - upitao je Ivan Miljanu.

- Miljana, glavu gore, nemoj da dozvoliš da te neko isprovocira - rekla je gledateljka.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.