SVE JE BIO DOGOVOR: Lažne kume RASKRINKANE Odakle Kačavendi Zvezdanova pisma iz zatvora? Istina izlazi na videlo

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 09:55

SVE JE BIO DOGOVOR: Lažne kume RASKRINKANE "Odakle Kačavendi Zvezdanova pisma iz zatvora?" Istina izlazi na videlo

Žestoko rešetanje!

Ana Ćurčić gostovala je u emisiji "Narod pita", a naredno uključenje telefonskim putem bilo je bazirano na Aninom odnosu sa njenom "kumom" Milenom Kačavendom.

Podsetimo, po završetku rijalitija Ana je demantovala mnoge izjave Kačavende, govoreći da je ona preuveličavala, dok je Milena ostala pri svom stavu i odbila da demantuje sve što je izjavljivala.

- Slušala sam Anu kako priča, večeras je rekla kako joj niko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije pomogao, niko je nije pitao kako je, da li je dobro, ali je ona sama odmah išla na Zoricu i tamo je došla kod nje. Ko god je pokušao da popriča sa njim, ni sa kim nije ni želela, tako da nisam mišljenja tog da niko ne bi sa njom proveo neko vreme i popričao. Mislim da je sama izabrala Zoricu još i pre nego što je ušla, Mića ne bi imao ni vremena za nju koliko i Zorica. Ušla je jako bučno, kao prava mafijašica...To priča žena koja čitavo vreme priča da nikoga nije uvredila. U principu je u pravu, stvarno. Ona uopšte nije kontradiktorna, ona laže. Ona je toliko veliki manipulator i mislim da se kroz sve ove "Zadruge" i "Farme" nije pojavio tako neko. Kada se pogleda iz većih uglova, vidi se koliki je ona manipulator. Zvezdan je bio mala beba u odnosu na nju. Ona je čitavo vreme jurila za njim. Ana nije prestajala da priča o Zvezdanu, po mom mišljenju je ušla u "Zadrugu" zato što su bili zajedno ona i Zvezdan u domaćinstvu, ali kako ste bili, to samo vi znate. Vi ste rekli da godinu i po dana poslednjih ne živite zajedno, u smislu kao partneri - rekla je gledateljka.

- Ne znam gde ste Vi to čuli da nismo živeli kao partneri - rekla je Ana.

- Ne, ne. Bili ste u istom domaćinstvu. Najgore od svega toga je što svi u "Zadruzi" ne mogu da vide u svakom ćošku šta ko priča...Na primer, gospodina Bulića sam gledala u "Amidži šouu", deluje mi kao neki miran meda, neki slatkiš, dobrica. Vi ste čitavo vreme pričali kako ste rodili, trebali da se venčate u 19 godini, a Bulić je rekao da ste vi imali 16 godina, a on 19 godina. Tako je on izjavio...Odakle Mileni Kačavendi vaša pisma koja ste pisali ili dobijali od Zvezdana - rekla je gledateljka.

- Odakle Mileni Kačavendi ta pisma?! Je l' Milena deo "Zadruge"?! Moj sin je znao gde su ta pisma, rekla je mom sinu da sam ja rekla da treba da se iznesu ta pisma, a moj sin nije pratio, pa je dao. Uopšte nisu trebala ta pisma da se diraju, a kamoli nose u "Amidži šou" - rekla je Ana.

- U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.