SVE IZMAKLO KONTROLI! Brendon se NAPIO pa za vreme svog PERFORMANSA pa pokazao MEĐUNOŽJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2020, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE IZMAKLO KONTROLI! Brendon se NAPIO pa za vreme svog PERFORMANSA pa pokazao MEĐUNOŽJE!

Omaklo mu se!

Branislav Radonić Brendon sinoć je na žurci u Zadrzi izveo je svoj kako on kaže performans. Naime, Brendon se pojavio obučen kao žena, sa plavom perikom koju je vrlo brzo zamenio crvenom, a mnogi su se složili da Brendon zaista izgleda kao žena.

 Ipak, u vidno alkoholikanom stanju, zaboravio je da se ponaša kao žena. On je seo na sto u veoma kratkoj suknji, klatio se, a noge su mu se raširile. Kako je sve izgledalo pogledajte na snimku.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Zadruga 3 - Diva Brendon ima poteškoća sa kratkom suknjom - 22.01.2020. pic.twitter.com/kV6zKrcD05

— Zadruga Official (@ZadrugaOfficial) January 22, 2020

FOLKERKI SE SVI SMEJALI: Peh usred nastupa - "Ne može on mene da zeza, j**aću mu kevu!" (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.