SVE ISPLIVALO NA VIDELO! Kristijan raskrinkao Čorbu, evo zašto bi vodio Paulu kući, a Maju ne!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2021, 20:08

SVE ISPLIVALO NA VIDELO! Kristijan raskrinkao Čorbu, evo zašto bi vodio Paulu kući, a Maju ne!

"Možda bi mogla na silu da seče drva..."

Jedno od pitanja u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" bilo je za Milana Jankovića Čorbu.

- Zašto si Pauli nakon dva dana veze pričao da jedva čekaš da je odvedeš na Kosovo, a za Maju kažeš da nije ni za upoznavanje sa roditeljima? - pročitao je pitanje Milan Milošević.

- Ona je pričala da postoji u Zagrebu neko pleme, ili kako se to kaže, koje je živelo na Kosovu i ona je pričala da su oni mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slični meni. Da su jaki, hiperaktivni, puni energije i da bi ona volela da ide na Kosovo i ja sam rekao da ću je voditi - ispričao je Čorba.

- Oćeš ja da ti kažem? Zato što je Paula odrasla na selu, seče drva, popravlja, testeriše, jako je radna, energična, oblači se apa drapa, može da bude i u haljini, može da bude i na merdevinama umazana uljem, da ukucava čavle, a Maja je ono... vidite Maju. Možda bi mogla na silu da seče drva da joj se kaže, ali sama da se seti... - ispričao je Kristijan.

- Ovde je cepa Čorba - dobacio je Milan.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.