SVAKOJ SAM BIO DRUGI! Janjuš udario na MORAL Maje Marinković - Potkačio usputno i ostale BIVŠE DEVOJKE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2022, 17:14

"SVAKOJ SAM BIO DRUGI!" Janjuš udario na MORAL Maje Marinković - Potkačio usputno i ostale BIVŠE DEVOJKE!

Opasno

Učešće bivšeg košarkaša, Marka Janjuševića Janjuša, u rijalitiju "Zadruga" obeležila je javna prevara supruge Ene sa Majom Marinković, sa kojom je kasnije imao burnu vezu.

Njihov odnos se nije najslavnije završio, a on se itekako kaje zbog svoje javne preljube i koristi svaki momenat da potkači kako Maju, tako i sve devojke koje su bile posle nje.

- Moj veliki uspeh je što su mi bivše devojke u poslednjih tri godine bile fakultetski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obrazovane i svakoj sam bio drugi. Zato sam ponosan na sebe - bio je ironičan Janjuš i indirektno potkačio Maju koja nije fakultetski obrazovana i kojoj nije bio drugi.

Starletu vrlo verovatno reči bivšeg dečka nisu pogodile s obzirom da sada uživa u novoj vezi sa mužem bivše najbolje drugarice Aleksandre Subotić.

Podsetimo, Janjuš je bio ubeđen da mu je neko bacio mađije i da je zbog njih skroz "poludeo" za Majom, zaboravljajući u rijalitiju da ima ženu i ćerku. On je priznao da je išao kod jednog čoveka u jedno selo pored Subotice kako bi ga oslobodio crne magije.

- I dan danas verujem da me je neko zamađijao, bio sam kod nekog čoveka, pa mi je skidao sve to. Otkad mi je skinuo te magije, ni sa jednom devojkom koja ima silikone nisam bio. Išao sam tamo negde kod Subotice, čovek mi je pomogao i sada kad mi neko spomene silikone nije mi dobro - kaže Janjuš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.